Vacature Consulent Therapeutische Elastische kous


 
HHC/Compressiezorg zoekt ‘Consulent therapeutische elastische kousen en compressiemiddelen’
CompressieZorg zoekt een zelfstandige collega, die ons team komt versterken. Je verricht handelingen omtrent compressiemiddelen en therapeutische elastische kousen. Ons enthousiaste team beleeft veel plezier aan cliënten op een goede en zorgvriendelijke manier te helpen. Wij werken nauw samen met onder andere oedeemtherapeuten, verpleegkundigen en thuiszorg. Ben je verzorgende i.g. en lijkt het je leuk en uitdagend om in deze bijzondere tak van de zorg aan het werk te gaan? Dan is deze vacature wellicht iets voor jou. We zoeken een ondernemende collega die flexibel kan en wil werken. 

Dienstverband
Soort dienstverband: Loondienst.
Wij zoeken een collega voor 16 uur per week die ambulant werkt in de provincies Groningen, Friesland en Drenthe.

Vereiste opleiding, vaardigheden en kwalificaties
Opleiding: Verzorgende i.g.
Competenties: dienstverlenend, empathisch, teamspeler maar ook zelfstandig kunnen werken. Onze voorkeur gaat uit naar een collega met een ruime ervaring in de (thuis)zorg

Bedrijfsprofiel
CompressieZorg bestaat uit een aantal consulenten therapeutische elastische kousen en is opgezet door Ina Sissingh. Zij meet al ruim 30 jaar therapeutische elastische kousen aan en begeleid hierbij patiënten in ziekenhuizen, verpleeghuizen, huid- en fysiotherapeuten en tijdens spreekuren. De consulenten zijn geschoold in het aanmeten van CircAid producten en Jovipakproducten. Ook het aanmeten van thoraxdrukhemden is mogelijk. De consulenten TEK hebben een verzorgende i.g. achtergrond en zijn opgeleid tot consulent therapeutische elastische kousen. CompressieZorg onderscheidt zich onder andere door de kennis en ervaring van de consulenten en is uiteraard ook aangesloten bij de SEMH (Stichting Erkenningsregeling Medische Hulpmiddelen). Zorg en kwaliteit vinden wij belangrijk. Niet alleen voor de cliënten, maar ook in de samenwerking met andere disciplines.

Soort dienstverband: Parttime

Secundaire arbeidsvoorwaarden:
  • Vakantiegeld
  • Flexibele werkuren

Wil je meer informatie? 
Neem dan contact op met CompressieZorg via 050-7001999 en vraag naar Mariska.


Solliciteren
Je sollicitatie voorzien van CV ontvangen we graag via info@compressiezorg.nl