Collega gezocht


Compressiezorg zoekt ‘Consulent therapeutische elastische kousen en compressiemiddelen’ CompressieZorg zoekt een zelfstandige collega, die ons team komt versterken. 
Je verricht handelingen omtrent compressiemiddelen en therapeutische elastische kousen. Ons enthousiaste team beleeft veel plezier aan cliënten op een goede en zorgvriendelijke manier te helpen. 
Wij werken nauw samen met onder andere oedeemtherapeuten, verpleegkundigen en thuiszorg. Wij zoeken een collega voor 16-20 uur (bespreekbaar) per week die ambulant werkt in de provincies Groningen, Friesland en Drenthe. 
Ben je verzorgende IG en lijkt het je leuk en uitdagend om in deze bijzondere tak van de zorg aan het werk te gaan? Dan is deze vacature wellicht iets voor jou. We zoeken een ondernemende collega die flexibel kan en wil werken. Competenties: dienstverlenend, empatisch, teamspeler maar ook zelfstandig kunnen werken.
 Soort dienstverband: Loondienst/ZZP Opleiding: Verzorgende IG. Onze voorkeur gaat uit naar een collega met een ruime ervaring in de zorg. 
Bedrijfsprofiel CompressieZorg levert therapeutische elastische kousen en compressiematerialen. Zorg en kwaliteit vinden wij belangrijk. Niet alleen voor de cliënten, maar ook in de samenwerking met andere disciplines. Soort dienstverband: Deeltijd.
Heb je belangstelling of wil je meer informatie? Mail dan naar ina@compressiezorg.nl