Kerst 2018
In verband met de feestdagen is CompressieZorg gesloten vanaf maandag 24 december tot en met dinsdag 1 januari. Vanaf woensdag 2 januari staan wij weer voor u klaar! Wij wensen u hele fijne feestdagen toe en een mooi en gezond 2019!

CompressieZorg erkend leverancier Therapeutische Elastische Kousen
Met trots kunnen wij u meedelen dat wij ook dit jaar de toetsing van de Stichting Erkenningsregeling leverancier Medische Hulpmiddelen goed hebben doorstaan. CompressieZorg voldoet, zoals de SEMH zelf aangeeft in de certificering, aan de hoge eisen voor de levering van medische hulpmiddelen en CompressieZorg is erkend Leverancier Therapeutische Elastische Kousen.

Spreekuurlocatie CompressieZorg in Zuidhorn
Vanaf dinsdag 4 september kunt u elke dinsdagmiddag vanaf 12.30 terecht op onze nieuwe spreekuurlocatie in Zuidhorn! In Gezondheidscentrum Oostergast / Mensendieck Ommeland kunt u terecht bij onze collega Marianne voor het aanmeten van therapeutische elastische kousen en andere compressieproducten. Wij werken op afspraak; door te bellen met ons kantoor in Groningen via 050-7001999 kunt u een afspraak maken!

Congres Verpleegkundige Topzorg 30 oktober 2018 'Verbinden en verbanden leggen'
Op dinsdag 30 oktober 2018 vindt in De Nieuwe Kolk in Assen het congres van Verpleegkundige Topzorg plaats.  Ina Sissingh van CompressieZorg zal haar medewerking verlenen aan een van de parallelsessies, 'Druk op Maat', in samenwerking met het Expertisecentrum Wond- en CompressieZorg Drachten. U kunt alle informatie rondom het programma en aanmelden vinden op de website van Verpleegkundige Topzorg. U kunt hier klikken voor de link.

Aangepaste tijden zomer
Vanaf maandag 23 juli tot en met vrijdag 31 augustus kunt u CompressieZorg 's ochtends telefonisch bereiken tussen 09.00-12.00 uur.
Vanaf maandag 3 september is CompressieZorg bereikbaar tussen 09.00-14.30 uur.
Zoals altijd kunt u indien gewenst een voicemailbericht achterlaten; wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

Waarom kiezen voor CompressieZorg:
> Specialist in compressiemiddelen: TEK, CircAid, JoViPak, Thoraxdrukhemden 
> Compressie is onze deskundigheid, het is onze enige, en dus hoofdtak
> Geschoolde bandagisten met ruime ervaring in de ouderen- en thuiszorg
> Spreekuren op diverse locaties in Groningen, Friesland en Drenthe
> Samenwerking met diverse oedeem-en fysiotherapeuten
> Contracten met diverse zorgverzekeraars
 
Therapeutische Elastische Kousen
Op deze website kunt u o.a. lezen wat therapeutische elastische kousen zijn en wat ze voor u doen. Wij hebben diverse spreekuurlocaties in Groningen, Friesland en Drenthe. De therapeutische elastische kousen worden door onze aanmeters met zorg en persoonlijke aandacht aangemeten. Het is belangrijk dat u de kous krijgt die bij uw ziektebeeld past. Bij CompressieZorg bent u daarvan verzekerd. Bovendien kunt u van ons verwachten dat wij op de hoogte zijn van de nieuwste inzichten en ontwikkelingen op ons gebied. Daarnaast meten en leveren wij diverse compressieproducten zoals CircAid, JoViPak en thoraxdrukhemden. Onze eigen vaste aanmeet-en kantoorlocatie bevindt zich aan de Vechtstraat 71 in Groningen. Wilt u een afspraak maken voor deze of een andere locatie? Neem dan contact op via 050-7001999 (tussen 09.00-14.30 uur).
 
Algemene Verordening Gegevensbescherming
Sinds 25 mei 2018 is de Algemene verordering Gegevensbescherming (AVG) van toepassing. Dat betekent dat in de hele Europese Unie dezelfde privacywetgeving geldt.
Wilt u weten hoe binnen CompressieZorg er met persoonsgegevens wordt om gegaan? U kunt onze privacy statement hier lezen.