Wij zijn gesloten tot 6 april
In verband met het coronavirus sluit HHC CompressieZorg per direct haar deuren. De praktijk aan de Vechtstraat is gesloten vanaf 16 maart tot 6 april. Ook afspraken van CompressieZorg op andere locaties komen te vervallen. De afspraken zullen worden verzet; hiervoor zal er contact met u worden opgenomen. Heeft u vragen? Per telefoon blijven wij bereikbaar op werkdagen tussen 09.00-14.30 uur en per mail kunt u ons bereiken via info@compressiezorg.nl

Adviezen i.v.m. coronavirus
Zoals bijna iedereen in Nederland volgt ook CompressieZorg alle ontwikkelingen rondom het coronavirus met grote belangstelling. Wij volgen de adviezen van het RIVM m.b.t. maatregelen die wij (en u als bezoeker van onze praktijk) kunt nemen om verspreiding van het coronavirus te voorkomen: regelmatig handen wassen, hoesten/niezen in binnenkant elleboog, papieren zakdoekjes gebruiken, geen handen schudden. Voor wat betreft adviezen over o.a. wanneer thuis te blijven verwijzen wij graag naar de website van het RIVM.

*** UPDATE*** Het symposium van 20 juni zal worden verplaatst naar het najaar!
Zodra er een nieuwe datum bekend gemaakt kan worden zal dit kenbaar worden gemaakt op deze website en via Facebook.
Save the date! Vooraankondiging symposium "De basis van compressietherapie, alle dagen druk'
Op zaterdag 20 juni organiseert HHC/Compressiezorg het symposium 'De basis van compressietherapie, alle dagen druk'. Speciaal afgestemd op thuiszorgmedewerkers, verpleeghuismedewerkers en doktersassistenten die werken met zwachtel-en compressiematerialen. Meer informatie over het programma en over aanmelding zal vanaf midden maart te vinden zijn op deze website. Save the date! Zaterdag 20 juni ontvangen we je graag in het Nescio Hotel in Haren. 

Consulent therapeutische elatische kousen gezocht
HHC/CompressieZorg zoekt 'Consulent therapeutische elastische kousen en compressiemiddelen'. Wij zoeken een zelfstandige collega die ons team komt versterken. Je verricht handelingen omtrrent compressiemiddelen en therapeutische elastische kousen. Ons enthousiaste team beleeft veel plezier door clienten op een goede en zorgvriendelijke manier te helpen. Wij werken nauw samen met onder andere oedeemtherapeuten, verpleegkundigen en thuiszorg. Lees verder

Deelname CompressieZorg aan Verpleegkundige Topzorgcongres 'Verbinden & Verbanden leggen', bekijk hier de filmbeelden!
In oktober 2018 vond het congres "Verbinden & Verbanden leggen plaats' in Assen.
Namens CompressieZorg verzorgde Ina Sissingh ook een lezing. U kunt hier het filmverslag bekijken van deze leerzame dag!

Waarom kiezen voor CompressieZorg:
> Specialist in compressiemiddelen: TEK, CircAid, JoViPak, Thoraxdrukhemden 
> Compressie is onze deskundigheid, het is onze enige, en dus hoofdtak
> Geschoolde bandagisten met ruime ervaring in de ouderen- en thuiszorg
> Spreekuren op diverse locaties in Groningen, Friesland en Drenthe
> Samenwerking met diverse oedeem-en fysiotherapeuten
> Contracten met diverse zorgverzekeraars

CompressieZorg erkend leverancier Therapeutische Elastische Kousen
Met trots kunnen wij u meedelen dat wij ook dit jaar de toetsing van de Stichting Erkenningsregeling leverancier Medische Hulpmiddelen goed hebben doorstaan. CompressieZorg voldoet, zoals de SEMH zelf aangeeft in de certificering, aan de hoge eisen voor de levering van medische hulpmiddelen en CompressieZorg is erkend Leverancier Therapeutische Elastische Kousen.
 
Therapeutische Elastische Kousen
Op deze website kunt u o.a. lezen wat therapeutische elastische kousen zijn en wat ze voor u doen. Wij hebben diverse spreekuurlocaties in Groningen, Friesland en Drenthe. De therapeutische elastische kousen worden door onze aanmeters met zorg en persoonlijke aandacht aangemeten. Het is belangrijk dat u de kous krijgt die bij uw ziektebeeld past. Bij CompressieZorg bent u daarvan verzekerd. Bovendien kunt u van ons verwachten dat wij op de hoogte zijn van de nieuwste inzichten en ontwikkelingen op ons gebied. Daarnaast meten en leveren wij diverse compressieproducten zoals CircAid, JoViPak en thoraxdrukhemden. Onze eigen vaste aanmeet-en kantoorlocatie bevindt zich aan de Vechtstraat 71 in Groningen. Wilt u een afspraak maken voor deze of een andere locatie? Neem dan contact op via 050-7001999 (tussen 09.00-14.30 uur).
 
Algemene Verordening Gegevensbescherming
Sinds 25 mei 2018 is de Algemene verordering Gegevensbescherming (AVG) van toepassing. Dat betekent dat in de hele Europese Unie dezelfde privacywetgeving geldt.
Wilt u weten hoe binnen CompressieZorg er met persoonsgegevens wordt om gegaan? U kunt onze privacy statement hier lezen.