Vacature CompressieZorg 'Consulente Therapeutische Elastische Kousen'
Wij zijn op zoek naar een zelfstandige enthouasiste collega die ons team komt versterken! Ben jij een aanpakker, empatisch, energiek, zelfstandig maar ook een teamplayer? Dan zoeken wij jou! Lees hier de functieomschrijving!

Groningen kleurt zondag 9 juni roze! 
Zondag 9 juni kleurt Groningen roze; de ladiesrun Groningen vindt dan plaats en het goede doel van deze run is Pink Ribbon. Compressiezorg doet mee aan deze sportieve run!
Ook staan we met onze stand op de Vismarkt; u komt toch zeker ons team aanmoedigen en kennismaken met ons? We zien u graag zondag!

'Maak van je shit een hit' voorstelling komt naar Groningen! 11 mei 2019
Mira van der Lubbe komt met haar voorstelling 'Maak van je shit een hit' naar Groningen. Mira vertelt haar indringende levensverhaal, waarin borstkanker altijd een grote rol speelt. Taboedoorbrekend zoals ze zelf zegt, want wie deze voorstelling heeft gezien weet precies wat borskanker betekent voor het leven van een vrouw. U kunt haar zien op zaterdag 11 mei 2019 om 20.00 uur in de Immanuelkerk Groningen aan Overwinningsplein 1. Kaarten zijn te bestellen voor € 10,-. via de website van Stichting Jong Borstkanker.

Deelname CompressieZorg aan Verpleegkundige Topzorgcongres 'Verbinden & Verbanden leggen', bekijk hier de filmbeelden!
In oktober 2018 vond het congres "Verbinden & Verbanden leggen plaats' in Assen.
Namens CompressieZorg verzorgde Ina Sissingh ook een lezing. U kunt hier het filmverslag bekijken van deze leerzame dag!

Waarom kiezen voor CompressieZorg:
> Specialist in compressiemiddelen: TEK, CircAid, JoViPak, Thoraxdrukhemden 
> Compressie is onze deskundigheid, het is onze enige, en dus hoofdtak
> Geschoolde bandagisten met ruime ervaring in de ouderen- en thuiszorg
> Spreekuren op diverse locaties in Groningen, Friesland en Drenthe
> Samenwerking met diverse oedeem-en fysiotherapeuten
> Contracten met diverse zorgverzekeraars

CompressieZorg erkend leverancier Therapeutische Elastische Kousen
Met trots kunnen wij u meedelen dat wij ook dit jaar de toetsing van de Stichting Erkenningsregeling leverancier Medische Hulpmiddelen goed hebben doorstaan. CompressieZorg voldoet, zoals de SEMH zelf aangeeft in de certificering, aan de hoge eisen voor de levering van medische hulpmiddelen en CompressieZorg is erkend Leverancier Therapeutische Elastische Kousen.
 
Therapeutische Elastische Kousen
Op deze website kunt u o.a. lezen wat therapeutische elastische kousen zijn en wat ze voor u doen. Wij hebben diverse spreekuurlocaties in Groningen, Friesland en Drenthe. De therapeutische elastische kousen worden door onze aanmeters met zorg en persoonlijke aandacht aangemeten. Het is belangrijk dat u de kous krijgt die bij uw ziektebeeld past. Bij CompressieZorg bent u daarvan verzekerd. Bovendien kunt u van ons verwachten dat wij op de hoogte zijn van de nieuwste inzichten en ontwikkelingen op ons gebied. Daarnaast meten en leveren wij diverse compressieproducten zoals CircAid, JoViPak en thoraxdrukhemden. Onze eigen vaste aanmeet-en kantoorlocatie bevindt zich aan de Vechtstraat 71 in Groningen. Wilt u een afspraak maken voor deze of een andere locatie? Neem dan contact op via 050-7001999 (tussen 09.00-14.30 uur).
 
Algemene Verordening Gegevensbescherming
Sinds 25 mei 2018 is de Algemene verordering Gegevensbescherming (AVG) van toepassing. Dat betekent dat in de hele Europese Unie dezelfde privacywetgeving geldt.
Wilt u weten hoe binnen CompressieZorg er met persoonsgegevens wordt om gegaan? U kunt onze privacy statement hier lezen.