Uniek scholingsaanbod voor zorgmedewerkers in Drenthe en Friesland
Wondzorg, compressie en therapietrouw, het heeft allemaal met elkaar te maken. Lukt het ene niet, dan heeft dat meestal invloed op het andere. Daarom organiseert CompressieZorg een drietal unieke nascholingen in Drenthe en Friesland op het gebied van compressie, speciaal afgestemd op zorgmedewerkers.
Lees hier verder voor meer informatie en aanmelding

Aanmeetlocatie in Winsum!

Vanaf 1 april heeft CompressieZorg een aanmeetlocatie in Winsum. Elke maandagmiddag tussen 13.00-16.30 (op afspraak) heeft Heleen Oldenburger van CompressieZorg spreekuur in het Gezondheidscentrum Winsum aan De Meeden 3b. Wilt u een afspraak maken om een therapeutische elastische kous te laten aanmeten in Winsum? Maak dan een afspraak via ons kantoor in Groningen via 050-7001999.

Aanmeetlocatie in Appingedam!
Vanaf woensdag 4 oktober 2017 heeft CompressieZorg een aanmeetlocatie in Appingedam! Elke woensdagochtend van 08.30-12.30 uur is er spreekuur op de locatie Fysiotherapie Appingedam aan de Wethouder Olthoflaan 2 (9902 LB). Heeft u een therapeutische elastische kous nodig? Maak dan een afspraak via ons kantoor in Groningen via 050-7001999. 

Lampe Therapie en CompressieZorg bundelen de krachten in oedeemzorg
Oedeem-en fysiotherapeut Manon Roel van Lampe Therapie in Emmen bundelt haar krachten met CompressieZorg. Manon behandelt verschillende vormen van lymfoedeem. Bij een eerste bezoek worden de klachten en oorzaken onderzocht. Wanneer blijkt dat de patient therapeutische elastische kousen nodig heeft komt Ina Sissingh van CompressieZorg deze opmeten.  Kijk voor meer informatie op www.lampetherapie.nl

CompressieZorg Vechtstraat 71 Groningen
Onze aanmeet-en kantoorlocatie vindt u aan de Vechtstraat 71 (9725 CT) Groningen. Wilt u een afspraak maken om een therapeutische elastische kous aan meten of heeft u een ander compressieproduct (CircAid, JoViPak) nodig? Ons vakkundige team staat voor u klaar! Voor meer informatie of het maken van een afspraak kunt u op werkdagen bellen met 050-7001999.

LOF (Lymfologie&Oncologie Fysiotherapie)
Vanaf 1 april verzorgd LOF spreekuren aan de Vechtstraat in Groningen. Om een afspraak te maken kunt u bellen met 050-2111929 of een email te sturen naar info@lofgroningen.nl Tevens kunt u voor meer informatie terecht op de website van LOF.

Therapeutische Elastische Kousen
Op deze website kunt u lezen wat therapeutische elastische kousen zijn en wat ze voor u doen. Wij hebben diverse spreekuurlocaties in Groningen, Friesland en Drenthe. De therapeutische elastische kousen worden door onze aanmeters met zorg en persoonlijke aandacht aangemeten. Het is belangrijk dat u de kous krijgt die bij uw ziektebeeld past. Bij CompressieZorg bent u daarvan verzekerd. Bovendien kunt u van ons verwachten dat wij op de hoogte zijn van de nieuwste inzichten en ontwikkelingen op ons gebied.